Workshops

Je eigen wereld creëren met verf en kleur

Je wordt er altijd blij van als je het atelier van Kunstlokaal in Deventer binnenloopt; groot en licht met voldoende plaats om er zelf te werken én om er workshops te geven.

Wij geven vooral workshops over schilderen, tekenen, krijtverf en druktechnieken.

De kennis en ervaring delen wij graag. Het is altijd weer leuk om van alles te vertellen en te laten zien hoe je je doel toch bereikt eventueel ondersteund met de producten die wij in de winkel aanbieden. Het belangrijkste, en waar je het meeste van leert, is natuurlijk dat je zelf aan de slag gaat! 

Creatief krijtverven
Maak de mooiste creaties op een krukje (<span style="text-decoration: underline;">inclusief</span>) met verschillende decoratieve verftechnieken. Je maakt al doende kennis met de krijtverf van Annie Sloan en je leert technieken die je vaker zal kunnen gebruiken. Je mooie meubel gaat natuurlijk mee naar huis!<br /><br /><br /><br />
Decoratieve verftechnieken Annie Sloan 1
Wil je de vele mogelijkheden van de krijtverf van Annie Sloan ontdekken? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Je leert verschillende technieken die je dan thuis kan toepassen op je meubels.
Decoratieve verftechnieken Annie Sloan 2
Craqueleren, sjabloneren, ombre en vergulden met zowel bladmetaal als verguld-wax: Mooie decoratieve verftechnieken die we in Technieken 2 gaan leren. Je krijgt vanzelf inspiratie om je muren en meubels nog creatiever onder handen te gaan nemen.<br />We werken weer op houten panelen zodat je de technieken goed onder de knie krijgt.<em><br /></em>
Decoratieve verftechnieken Annie Sloan 3
Leuke, toepasbare en bijzondere Verftechnieken: in Verftechnieken 1 komen nieuwe onderdelen aan bod: de transfertechniek (overbrengen van afbeeldingen), Ombre (2 kleuren subtiel in elkaar laten overlopen),&nbsp;cre&euml;ren van een industrial look en een andere sjabloneertechniek. &euro; 39,95&nbsp;<br />We werken weer op houten panelen zodat je de technieken goed onder de knie krijgt.
Special Meubel Make-over
Heb je al tijd een meubel staan waarbij je telkens denkt: ik wil hem niet wegdoen, maar zo vind ik hem ook niet leuk. Dan is de Meubel Make-over iets voor jou. 's Morgens kom je met je meubel bij ons in het atelier en aan het eind van de dag neem je hem helemaal opgepimpt weer mee naar huis. Onder deskundige leiding kies je kleur en stijl en ga je aan de slag. Heb je hulp of uitleg nodig, dan staan wij voor je klaar. Tussen de middag lunchen we bij restaurant Nr. 11 en natuurlijk staat in het atelier ook wat lekkers en drinken klaar.
Vrijgezellenfeestje of vriendenuitje
Of je nu met een leuke groep vrienden en vriendinnen bent, of voor een speciale gelegenheid een leuke workshop zoekt; bij Droom &amp; Daad bespreken we graag de mogelijkheden.
WORKSHOP / Atelier-werk-dag
<p>Wil je wat meer ervaring opdoen voordat je ene groter project zelf gaat doen? Of ben je nog wat onzeker over hoe je het zou moeten aanpakken.</p> <p>Kom dan naar deze workshop/ atelier-werkdag. 11 tot 16.30 uur.</p> <p>We helpen je met een klein meubel (krukje, stoel of tafeltje), zo dat je zelf ook groter projecten aankunt en durft.</p> <p>&nbsp;</p>
WORKSHOP Ibiza Strand Stijl
<p>Je waant je in een strandtent als je eigen meubelstuk een door zand afgesleten stijl krijgt.</p> <p>Wij helpen met je aanpak en de kleurkeuze. Je gaat naar huis met 'zand tussen je blote tenen'.</p> <p>Duur workshop: 5 uur. Prijs inclusief lunch, drankjes, exclusief de verf: &euro; 59,95<img src="https://krijtverfspecialist.nl/images/companies/1/05)%20Annie%20Sloan/versleten%20griekse%20deur.jpg?1581979598346" alt="" width="183" height="244" /></p> <p>&nbsp;</p>