Workshops

Je eigen wereld creëren met krijtverf en meer…

Je wordt er altijd blij van als je het atelier van Droom & Daad in Deventer binnenloopt; groot en licht met voldoende plaats om er zelf te werken én om er workshops met Chalk Paint & Wax van Annie Sloan te geven.

Kennis en ervaring delen wij graag. Het is altijd weer leuk om van alles te vertellen en te laten zien hoe je mooie effecten bereikt met de producten die wij in de winkel aanbieden. Het belangrijkste, en waar je het meeste van leert, is natuurlijk dat je zelf aan de slag gaat! 

Atelier-werk-dag

Locatie: Atelier Droom & Daad

Wil je voor grote of bijzondere projecten eerst onder begeleiding meer ervaring opdoen? Dan is onze Atelier-werk-dag (van 11 tot 16.30 uur) iets voor jou!

 

Creatief krijtverven

Locatie: Atelier Droom & Daad

Maak de mooiste creaties op een krukje (inclusief) met verschillende decoratieve verftechnieken. Je maakt al doende kennis met de krijtverf van Annie Sloan en je leert technieken die je vaker zal kunnen gebruiken. Je mooie meubel gaat natuurlijk mee naar huis!Decoratieve verftechnieken Annie Sloan 1

Locatie: Atelier Droom & Daad

Wil je de vele mogelijkheden van de krijtverf van Annie Sloan ontdekken? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Je leert verschillende technieken die je dan thuis kan toepassen op je meubels.

Decoratieve verftechnieken Annie Sloan 2

Locatie: Atelier Droom & Daad

Craqueleren, sjabloneren, ombre en vergulden met zowel bladmetaal als verguld-wax: Mooie decoratieve verftechnieken die we in Technieken 2 gaan leren. Je krijgt vanzelf inspiratie om je muren en meubels nog creatiever onder handen te gaan nemen.
We werken weer op houten panelen zodat je de technieken goed onder de knie krijgt.

Decoratieve verftechnieken Annie Sloan 3

Locatie: Atelier Droom & Daad

Leuke, toepasbare en bijzondere Verftechnieken: in Verftechnieken 1 komen nieuwe onderdelen aan bod: de transfertechniek (overbrengen van afbeeldingen), Ombre (2 kleuren subtiel in elkaar laten overlopen), creëren van een industrial look en een andere sjabloneertechniek. € 39,95 
We werken weer op houten panelen zodat je de technieken goed onder de knie krijgt.

Half-painted

Locatie: Atelier Droom & Daad

Oude meubels opknappen is van toen en van nu. Met een beetje handigheid tover je je een geliefd tafeltje of leuke afdankertjes, die je ergens goedkoop op de kop kunt tikken, om in ware pronkstukken die zo weer jaren mee kunnen. Als je weet hoe je oude meubels moet opknappen, kan je in een paar uur een meubelstuk een volledige transformatie geven.

Special Meubel Make-over

Locatie: Atelier Droom & Daad

Heb je al tijd een meubel staan waarbij je telkens denkt: ik wil hem niet wegdoen, maar zo vind ik hem ook niet leuk. Dan is de Meubel Make-over iets voor jou. 's Morgens kom je met je meubel bij ons in het atelier en aan het eind van de dag neem je hem helemaal opgepimpt weer mee naar huis. Onder deskundige leiding kies je kleur en stijl en ga je aan de slag. Heb je hulp of uitleg nodig, dan staan wij voor je klaar. Tussen de middag lunchen we bij restaurant Nr. 11 en natuurlijk staat in het atelier ook wat lekkers en drinken klaar.

Vrijgezellenfeestje of vriendenuitje

Locatie: Atelier Droom & Daad

Of je nu met een leuke groep vrienden en vriendinnen bent, of voor een speciale gelegenheid een leuke workshop zoekt; bij Droom & Daad bespreken we graag de mogelijkheden.