Vloervernis heel mat Polyvine

Price in points: 75 points
Reward points: 4 points
2 item(s)
PV-VFN5
Vloervernis heel Mat Polyvine 1L.

€ 37,50

Sneldrogende, slijtvaste vernis voor vloeren en trappen, met een zeer matte uitstraling.
Sneldrogende, slijtvaste vernis voor vloeren en trappen, met een zeer matte uitstraling. De natuurvloervernis droogt transparant op en vergeelt niet.
+
De Vloervernis heel mat van Polyvine heeft een heel matte uitstraling waarmee het matte karakter van de Chalk Paint goed tot zijn recht komt. Voor een vloer of een trap is het, nog meer dan bij een meubel, van belang dat je die niet regelmatig opnieuw hoeft te schilderen of bij te werken. Vandaar het advies om die gelijk goed af te werken: anders slijt het veel te snel, en is het ook niet vlek-bestendig of goed schoon te maken.

Slijtvaste afwerking met een zeer matte uitstraling

Voor een optimale bescherming van een vloer die intensief gebruikt wordt, maar toch een mat uiterlijk moet krijgen, is het raadzaam om als eerste laag vernis de Supervloervernis van Polyvine aan te brengen, en als volgende laag de Vloervernis heel mat. De Supervloervernis is nog slijtvaster dan de Vloervernis heel mat, maar is licht glanzend (zijdeglans). De Natuurvloervernis als laatste laag brengt het matte karakter weer terug. Rendement: 10-20 m2 per liter (*) Stofdroog: Na enkele minuten Droog en overschilderbaar: Na 1 tot 2 uur. Uitharding: Na 16 uur bij kamertemperatuur en gewone luchtvochtigheid. Glansgraad: Heel mat. Mens en milieu: De vernis is geurloos, en ongevaarlijk. Schoonmaken: Met water en zeep. (*) Het rendement is afhankelijk van de porositeit van het te behandelen oppervlak.

Accesories

Related products

Info