Vernis hoogglans Polyvine

Price in points: 439 points
Reward points: 2 points
96 item(s)
PV-DV-HG-500
Vernis hoogglans Polyvine

€ 21,95

Transparante, milieuvriendelijke hoogglans vernis. Voor het afwerken van muren en meubels die een hoogglans uitstraling moeten krijgen of houden. Verkrijgbaar in 100 ml, 1/2 liter en 1 liter. Slijtvaster dan een afwerking met boenwas.
Vernis hoogglans Polyvine 500 ml Vernis hoogglans Polyvine 1 Ltr
+
Vernis hoogglans van Polyvine voor een optimale bescherming van bijvoorbeeld tafelbladen, stoelzittingen en –poten, en keukenkastjes. De vernissen van Polyvine drogen volkomen transparant op en vergelen niet. Verkrijgbaar in 100 ml, 1/2 liter en 1 liter. 
Door het vernissen wordt de kleur van de Chalkpaint meestal iets intenser, maar veel minder nadrukkelijk dan het effect van boenwas (wax) op krijtverf. Het oppervlak wordt iets gladder, en het voelt prettig aan.

Vernis hoogglans

De Zijdeglans en de Hoogglansvernis van Polyvine geven een goede bescherming van bijvoorbeeld met Chalkpaint bewerkte oppervlaktes. De glansgraad van de zijdeglans vernis te vergelijken met een ei-glans: zacht glanzend. De Hoogglans vernis geeft echt een duidelijke glans als resultaat.
Wil je een matte uitstraling als eindresultaat, maar wel de extra bescherming van de hoogglansvernis biedt, dan wordt als laatste laag de extra matte vernis opgebracht.
De vernis kan ook op behang, muren of rechtstreeks op hout aangebracht worden. Op textiel, lampenkappen bijvoorbeeld, verzegelt en verhardt de vernis het oppervlak.
 
  • Rendement 15-20 M2 per liter
  • Stofdroog: Na enkele minuten
  • Droog en overschilderbaar: Na 1 tot 2 uur
  • Uitharding: Na 12 uur bij kamertemperatuur en gewone luchtvochtigheid
  • Glansgraad: Glans
  • Mens en milieu: De vernis is geurloos, en ongevaarlijk
  • Schoonmaken: Met water en zeep

Info