Vernis heel mat Polyvine

Price in points: 439 points
Reward points: 2 points
93 item(s)
PV-DV-500ml
Vernis heel mat Polyvine

€ 21,95

Transparante, milieuvriendelijke extra matte vernis. Verkrijgbaar in 100 ml, 1/2 liter en 1 liter. Voor het afwerken van muren en meubels die een matte uitstraling moeten krijgen of houden. Slijtvaster dan een afwerking met boenwas. De vernis droogt volkomen transparant op en vergeelt niet.
Vernis heel mat 500 ml Vernis heel mat 1 ltr
+
De decorateursvernis heel mat van Polyvine biedt een optimale bescherming voor bijvoorbeeld tafelbladen, stoelzittingen en –poten en keukenkastjes.
De vernissen van Polyvine drogen volkomen transparant op en vergelen niet.
Verkrijgbaar in 100 ml, 1/2 liter en 1 liter.
Door het vernissen wordt de kleur van de Chalkpaint meestal iets intenser, maar minder nadrukkelijk dan het effect van wax op krijtverf.
Het oppervlak wordt iets gladder en het voelt prettig aan.
De Zijdeglans en de Hoogglansvernis van Polyvine geven een goede bescherming van bijvoorbeeld met Chalk Paint bewerkte meubels. De glansgraad van de zijdeglans vernis te vergelijken met een ei-glans: zacht glanzend. De Hoogglans vernis geeft echt een duidelijke glans als resultaat.

Vernis heel mat

Wil je een matte uitstraling als eindresultaat, maar wel de extra bescherming van de hoogglansvernis biedt, dan wordt als laatste laag de extra matte vernis opgebracht.
De vernis kan ook op behang, muren of rechtstreeks op hout aangebracht worden. Op textiel, lampenkappen, bijvoorbeeld, verzegelt en verhardt de vernis het oppervlak.
 
  • Rendement 15-20 M2 per liter
  • Stofdroog: Na enkele minuten Droog en overschilderbaar: Na 1 tot 2 uur
  • Uitharding: Na 12 uur bij kamertemperatuur en gewone luchtvochtigheid
  • Glansgraad: Extra mat / zeer mat
  • Mens en milieu: De vernis is geurloos, en ongevaarlijk
  • Schoonmaken kwast of roller: Met water en zeep

Info