Lacquer vernis Annie Sloan 0,75 Ltr

Price in points: 739 points
Reward points: 4 points
63 item(s)
AS-LQ-GLOSS
Lacquer Annie Sloan

€ 36,95

Lacquer, 1 Ltr. van Annie Sloan is een vloervernis met een halfmatte uitstraling. De lacquer is met name bedoeld voor het afwerken van met krijtverf geschilderde vloeren en trappen, waar een beschermende en slijtvaste laag is gewenst.
+

Lacquer

'Lacquer' is het Engelse woord voor lak of vernis; de lacquer van Annie Sloan is een beschermvernis bedoeld voor het afwerken van met Chalkpaint geschilderde vloeren en trappen, daar waar een extra beschermende en slijtvaste laag is gewenst.

Lacquer, de matte vernis van Annie Sloan is eenvoudig te verwerken en geeft een enigszins matte tot echt heel lichte ei-glans; dit is om de vernis extra sterk te maken. Het is een geurloos product op waterbasis.

De afwerking met een goede slijtvaste vernis is belangrijk om lang van je mooie schilderwerk plezier te hebben. Dus zowel als u de vloer (of trap) met een verdunde laag Chalk paint hebt bewerkt voor een Whitewash of Colorwash-effect, of dekkend hebt geschilderd. Voor keukenkastjes wordt de lacquer ook gebruikt, om deze naderhand gemakkelijker schoon te kunnen houden.

 

Info