Ecoline, 30ml Talens (los en sets)

€ 16,95
TA-11509***
99 artikel(en)
+
Ecoline inkt kent bijna iedereen in Nederland, de inkt is plantaardig en niet giftig en kan dus ook op scholen worden gebruikt. Ecoline is geschikt voor kinderen vanaf zeg 4 jaar. Ze hebben slechts één nadeel: de pigmenten zijn niet extreem lichtecht en zullen op de lange termijn veranderen of vervagen van kleur. Wel geschikt zijn ze voor boekjes, urban sketching en voor illustratoren die huin werk vooral scannen of digitaal bewerken. Ecoline geeft heldere kleuren en een specifiek soort expressieve vlekkerigheid.
Je kunt de ecoline ook achteraf weer oplossen met water en een penseel, of te wel er mee aquarelleren achteraf. Ecoline inkt kent bijna iedereen in Nederland, de inkt is plantaardig en niet giftig en kan dus ook op scholen worden gebruikt. Ecoline is geschikt voor kinderen vanaf zeg 4 jaar. Ze hebben slechts één nadeel: de pigmenten zijn niet extreem lichtecht en zullen op de lange termijn veranderen of vervagen van kleur. Wel geschikt zijn ze voor boekjes, urban sketching en voor illustratoren die huin werk vooral scannen of digitaal bewerken. Ecoline geeft heldere kleuren en een specifiek soort expressieve vlekkerigheid.
De kleuren zijn t.o.v vroeger enorm uitgebreid. Ecoline inkt kent bijna iedereen in Nederland, de inkt is plantaardig en niet giftig en kan dus ook op scholen worden gebruikt. Ecoline is geschikt voor kinderen vanaf zeg 4 jaar. Ze hebben slechts één nadeel: de pigmenten zijn niet extreem lichtecht en zullen op de lange termijn veranderen of vervagen van kleur. Wel geschikt zijn ze voor boekjes, urban sketching en voor illustratoren die huin werk vooral scannen of digitaal bewerken. Ecoline geeft heldere kleuren en een specifiek soort expressieve vlekkerigheid.