Sjabloon/ stencil, letters, cijfers, teksten, A4, A5, A6, SELECTEER HET JUISTE SJABLOON AUB!

[Bel voor prijsopgave]
CE-185070/2104-no-0170
10 artikel(en)

Sjabloon/ stencil - letters, cijfers of teksten

Diverse formaten uitgesneden op grijs kunststof: A4,A5,A6 Materiaal sjabloon: kunststof, afwasbaar en vaker te gebruiken.

Over sjablonen/ stencils toepassen.
Voor het gebruik van deze sjabloon raden wij meestal de tamponeer/ sjabloneer-kwasten aan. Daarmee kan je wat gerichter werken dan met de roller; wel zo handig met teksten. Voor teksten is het vaak nodig om van te voren met krijt een lijn te tekenen of met tape te markeren zodat de tekst recht komt te staan. Soms meot je de tape wat afzwakken qua kracht door het een paar keer op de huid te pkakken en af te halen, of neem onze speciale fijnzinnige Low Tack tape.

Sjabloneren

Sjabloneren is een bedrieglijk eenvoudige techniek, met een geweldig effect. Met een sjabloon kan je gemakkelijk en netjes je eigen tekst of een versiering ergens op zetten, of een mooie of enigszins versleten achtergrond creëren. De truc van een mooi sjabloon zetten, is dat de afbeelding duidelijk wordt, maar toch enigszins poeder-achtig. Gebruik je krijtverf voor je sjabloon, dan krijg je al bijna vanzelf dat poederachtige effect.
  • De krijtverf niet verdunnen, en weinig verf op je roller of sjabloneerkwast nemen.
  • Op een oude krant even testen of er niet veel verf, of klodders op de kwast of roller zit.
  • Het sjabloon met een stukje tape vastmaken op je werkstuk.
  • Rustig herhaald drukken met de kwast; Niet vegen, anders kom je onder de rand van het sjabloon.
  • Regelmatig kijken wat het effect is.