Sjabloon Parisian Street - Nr. 119

Price in points: 159 points
Reward points: 1 point
3 item(s)
S0119

€ 7,95

Formaat: 30,5 x 30,5 cm.
Sjabloon Parisian Street. Formaat sjabloon: 30,5 x 30,5 cm. Materiaal sjabloon: stevige kunststof, afwasbaar en vaker te gebruiken.
+
Sjabloon Parisian Street Formaat sjabloon: 30,5 x 30,5cm. Materiaal sjabloon: stevige kunststof, afwasbaar en vaker te gebruiken. Sjabloneren is eenvoudig, en je hebt er weinig meer voor nodig dan het sjabloon, krijtverf en een roller of sjabloneerkwast. En superleuk om te doen, met fraaie resultaten. Het sjabloon Vintage keys heeft verschillende formaten en vormen van sleutels en afdekplaatjes die perfect te gebruiken zijn als serieuze afbeelding van een sleutel-(gat), maar ook als grapje ergens. De sjablonen zijn toe te passen op meubels, vloeren, muren en zelfs op stof!

Sjabloneren, how to do

Sjabloneren is een bedrieglijk eenvoudige techniek, met een geweldig effect. Met een sjabloon kan je gemakkelijk en netjes je eigen tekst of een versiering ergens op zetten, of een mooie of enigszins versleten achtergrond creëren. De truc van een mooi sjabloon zetten, is dat de afbeelding duidelijk wordt, maar toch enigszins poeder-achtig. Gebruik je krijtverf voor je sjabloon, dan krijg je al bijna vanzelf dat poederachtige effect.
  • De krijtverf niet verdunnen, en weinig verf op je roller of sjabloneerkwast nemen ('mager' werken).
  • Op een oude krant even testen of er niet veel verf, cq klodders op de kwast of roller zit.
  • Het sjabloon met een stukje tape vastmaken op je werkstuk.
  • Rustig drukken met de kwast. Niet vegen, anders kom je onder de rand van het sjabloon.
  • Regelmatig kijken wat het effect is.
Een uitgebreidere beschrijving van de techniek staat bij de Gebruiksinformatie.

Info