Sjabloon Annie Sloan Oak Leaves - Nr. 111

Price in points: 210 points
Reward points: 1 point
3 item(s)
S0111

€ 10,50

Sjabloon Annie Sloan Oak Leaves.
  • Formaat: Stencil A3.
  • Afbeelding: 273 mm breed, 130 mm hoog.
  • Materiaal sjabloon: kunststof, afwasbaar en vaker te gebruiken.
  • Wordt geleverd in een stevige, hersluitbare kartonnen enveloppe met een gekleurde afbeelding van het sjabloon , zodat het veilig bewaard kan worden, zonder kans op beschadigingen.
+
Sjabloon Annie Sloan Oak Leaves
Formaat: Stencil A3. Afbeelding: 273 mm breed, 130 mm hoog. Materiaal sjabloon Oak Leaves: kunststof, afwasbaar en vaker te gebruiken. Wordt geleverd in een stevige, hersluitbare kartonnen enveloppe met een gekleurde afbeelding van het sjabloon , zodat het sjabloon veilig bewaard kan worden, zonder kans op beschadigingen.
Stijlen van de Annie Sloan sjablonen
De sjablonen, ook wel stencils genoemd, van Annie Sloan kunnen gebruikt worden als een enkelvoudige fraaie voorstelling, om een patroon mee te creëren, of om een rand te maken. Annie's sjablonen weerspiegelen een brede reeks van stijlen, van Boho-chic tot klassiek, vintage bloempatronen tot industrieel, van moderne retro tot een elegante Franse stijl. Het sjabloon Annie Sloan Oak Leaves  is zowel geschikt om een mooie rand mee te maken, als ook om het als aparte voorstelling te gebruiken. Een bijzonder en mooi effect is ook om met zo'n sjabloon overlappende patronen te maken voor een levendige achtergrond. Dit is eenvoudig te doen, en geeft een verrassend elegant resultaat. Gebruik eenvoudig Chalkpaint, Annie Sloan krijtverf, om de sjablonen toe te passen op meubels, vloeren, muren en zelfs op stof! Sjabloneren is eenvoudig, en je hebt er weinig meer voor nodig dan het sjabloon, krijtverf en een roller of sjabloneerkwast. En superleuk om te doen, met fraaie resultaten.

Sjabloneren, how to do

Sjabloneren is een bedrieglijk eenvoudige techniek, met een geweldig effect. Met een sjabloon kan je gemakkelijk en netjes je eigen tekst of een versiering ergens op zetten, of een mooie of enigszins versleten achtergrond creëren. De truc van een mooi sjabloon zetten, is dat de afbeelding duidelijk wordt, maar toch enigszins poeder-achtig. Gebruik je krijtverf voor je sjabloon, dan krijg je al bijna vanzelf dat poederachtige effect.
  • De krijtverf niet verdunnen, en weinig verf op je roller of sjabloneerkwast nemen ('mager' werken).
  • Op een oude krant even testen of er niet veel verf, cq klodders op de kwast of roller zit.
  • Het sjabloon met een stukje tape vastmaken op je werkstuk.
  • Rustig drukken met de kwast. Niet vegen, anders kom je onder de rand van het sjabloon.
  • Regelmatig kijken wat het effect is.

Info