Informatie & advies

Virtuele tour door onze winkel

Dol op verf & kleur!

•Specialist in krijtverf & decoratieve verftechnieken
•Specialist in kunstenaarsmaterialen en drukkersbenodigdheden

KunstLokaal | Droom & Daad is specialist in kunstenaarsmaterialen en decoratieve verftechnieken met o.a. Chalk Paint, de krijtverf van Annie Sloan en de vernissen van Polyvine uit België. Midden in het centrum van Deventer vindt u onze winkel. Daar laten we u graag  alles zien over onze producten. Voorbeelden te over.

Ons deskundige team staat u graag te woord met advies. En natuurlijk maken we met hetzelfde gemak even een voorbeeld, om de kleuren en mogelijkheden voor een specifieke situatie duidelijk te maken.

Aan de Stromarkt no 9 vind je Droom & Daad. In een prachtig rijksmonument (Het Huis de Reiger, naar alle waarschijnlijkheid het geboortehuis van Nederlands beroemdste klassieke componist J.P. Sweelinck 1562-1621). Bovendien beschikken wij achter onze winkel ook over een ruim workshop-atelier en heerlijke koffie en theetuin. Met onze 25 jaar ervaring met het toepassen van kleur en verf op alle gebied en decoratieve verftechnieken in het bijzonder geven wij u graag advies.

In de winkel verkopen we naast alle Annie Sloan-producten, de vernissen van Polyvine ook bijzondere decoratieve materialen, zoals bladmetaal, metaalpoeders, sjablonen en kwasten. In het atelier worden workshops gegeven over het gebruik van de krijtverf en de speciale technieken.

We werken zelf natuurlijk ook met die materialen en leggen met genoegen alles uit over toepassingen, kleuren, noem maar op. We hopen je snel eens te mogen verwelkomen in onze prachtige Hanzestad.

Hartelijke groet,

Monique, Eline & Peter-Frans

LET OP! Vanaf 31 augustus 2019 kun je ons vinden in
onze nieuwe winkel aan de Stromarkt 9, 7411 PJ Deventer

OPEN: ma;14-16 uur, di-vr;12:30-17:30 uur, za; 10-17 uur

 

 

Zo is het nu.

Zo was het.