Informatie & advies

Virtuele tour door onze winkel

Dol op krijtverf & decoratieve verftechnieken

Droom & Daad is specialist in decoratieve verftechnieken met o.a. Chalk Paint, de krijtverf van Annie Sloan en Polyvine vernissen. Midden in het centrum van Deventer vindt u onze winkel. Daar laten we u graag  alles zien over onze producten. Voorbeelden te over.

Ons deskundige team staat u graag te woord met advies. En natuurlijk maken we met hetzelfde gemak even een voorbeeld in ons atelier, om de kleuren en mogelijkheden voor een specifieke situatie duidelijk te maken.

Aan de Vleeshouwerstraat 11 vind je Droom & Daad. In een prachtig oud pand met een eeuwenoude (in eer herstelde) muur. Bovendien beschikken wij achter onze winkel ook over een ruim atelier. Met onze 15 jaar ervaring met het toepassen van decoratieve verftechnieken geven wij u graag advies.

In de winkel verkopen we onder meer Chalk Paint, de krijtverf van Annie Sloan, en al haar andere producten, de vernissen van Polyvine en ook bijzondere decoratieve materialen, zoals bladmetaal, metaalpoeders, sjablonen en kwasten. In het atelier worden workshops gegeven over het gebruik van de krijtverf en de speciale technieken.

We werken zelf natuurlijk ook met die materialen en leggen met genoegen alles uit over toepassingen, kleuren, noem maar op. We hopen je snel eens te mogen verwelkomen in onze prachtige Hanzestad.

Hartelijke groet,

Monique, Eline & Peter-Frans

In de week van 22/7 tot en met 28/7 hanteren wij een tropenrooster.
De openingstijden in deze week zijn als volgt:
di-vr 10 - 14.30 en zaterdag 10 - 17 uur.

LET OP! Vanaf 31 augustus 2019 kun je ons vinden in
onze nieuwe winkel aan de Stromarkt 9, 7411 PJ Deventer.

 

 


Sfeerimpressie

Hieronder enkele sfeerimpressies van onze prachtige winkel aan de Vleeshouwerstraat in Deventer. Een foto spreekt natuurlijk meer dan duizend woorden. Maar de beste ervaring krijg je pas door eens bij ons naar binnen te wandelen en inspiratie op te doen. Tot gauw?

  

 

 img src="http://krijtverfspecialist.nl/images/companies/1/06)%20Winkel/_V2A0431.jpg?1489414053765" alt="" width="233" height="350" />

 

https://www.youtube.com/watch?v=YcvB3UT5d7E