Virtuele tour door onze winkel

KunstLokaal | Krijtverfspecialist Deventer - Arnhem

Krijtverf & decoratieve verftechnieken, kunstenaarsbenodigdheden.

•Specialist in krijtverf & decoratieve verftechnieken
•Specialist in kunstenaarsmaterialen en drukkersbenodigdheden

KunstLokaal | Krijtverfspecialist is specialist in kunstenaarsmaterialen en decoratieve verftechnieken met o.a. Chalk Paint, Wall Paint & Satin Paint, de krijtverfen van Annie Sloan en de vernissen van o.a. Polyvine uit België. Midden in het centrum van Deventer vindt u onze winkel. Daar laten we u graag  alles zien over onze producten. En er staan voorbeelden te over in de winkel.

Ons team staat u graag te woord met advies. En natuurlijk maken we met hetzelfde gemak even een voorbeeld, om de kleuren en mogelijkheden voor een specifieke situatie duidelijk te maken.

In Arnhem aan de Steenstraat 36A en in Deventer aan de Stromarkt no 9 vind je KunstLokaal (of Droom & Daad zoals de winkel vroeger heette). In een prachtig rijksmonument (Het Huis de Reiger, naar alle waarschijnlijkheid het geboortehuis van Nederlands beroemdste klassieke componist J.P. Sweelinck 1562-1621). Bovendien beschikken wij achter onze winkel ook over een ruim workshop-atelier en heerlijke koffie- en theetuin. Met onze 25 jaar ervaring met het toepassen van kleur en verf op alle gebied en decoratieve verftechnieken in het bijzonder geven wij u graag ons bekende no-nonsense advies.

In de winkel verkopen we naast alle Annie Sloan-producten, de vernissen van Polyvine ook bijzondere decoratieve materialen, zoals bladmetaal, metaalpoeders, sjablonen en kwasten. In het atelier worden workshops gegeven over het gebruik van de krijtverf en de speciale technieken.

We werken zelf natuurlijk ook met die materialen en leggen met genoegen alles uit over toepassingen, kleuren, noem maar op. We hopen je snel eens te mogen verwelkomen in onze prachtige Hanzestad.

Hartelijke groet,

namens de mederwerkers van KunstLokaal | Krijtverfspecialist - Art Supplies

Peter-Frans de Graaf

 

krijtverfspecialist

 

Stromarkt 9, 7411PJ Deventer. Openingstijden: ma-vr: 12:30-17 uur, zaterdag 10-17 uur

Steenstraat 36A, 6828CL Arnhem. Openingstijden: ma-vr: 11-17 uur, zaterdag 10-17 uur


Telefoon, (liefst tijdens openingstijden, we geven 's ochtends vaak les en zijn dan niet bereikbaar):

0570 784299 en als dat nummer niet bereikbaar is kan je altijd nog bellen naar: 06 20894508

E-mail: info@krijtverfspecialist.nl