Acryl Marker Molotow, reserve en refill onderdelen (staat het er niet bij graag op aanvraag)

50 artikel(en)
CS-MM-oneforall-refill

€ 3,95

Supervette markers voor watervaste grote letter of grote aanpak. Geven veel verf af en zijn watervast na droging. Basis-pakket markers 15mm 6 stuks Molotow 627HS Basic-Neon-Set 1 in etui
Basis-pakket markers 15mm 6 stuks Molotow 627HS Basic-Neon-Set 1 in etui
+
Molotow Markers zijn beroemd om hun heerlijke verf/inktafgifte. Ze zijn eventueel hervulbaar. Ook zijn alerlei onderdlene vervangbaar. kortom toch net iets milieuvriendelijker dan de rest. Het wit dekt extreem goed, de kleuren zijn dekkend en intens. Je kunt ze ook verfstfiten noemen: de acrylvulling hecht op zeer veel ondergronden: leer, kunststof, papier, steen en nog wel meer.
Molotow Markers zijn beroemd om hun heerlijke verf/inktafgifte. Je kunt ze ook verfstfiten noemen: de acrylvulling hecht op zeer veel ondergronden: leer, kunststof, papier, steen en nog wel meer.
Molotow Markers zijn hervulbaar. Ook zijn alerlei onderdelen vervangbaar. Kortom toch net iets milieuvriendelijker dan de rest. Het wit dekt extreem goed, de kleuren zijn dekkend en intens. Je kunt ze ook verfstfiten noemen: de acrylvulling hecht op zeer veel ondergronden: leer, kunststof, papier, steen en nog wel meer. Ze zijn vele in gebruik voor street art en Grafitti artiesten.

Info