Super Vloervernis Polyvine [CLONE] [CLONE]

Price in points: 479 points
Reward points: 2 points
97 item(s)
VM-5923-1
Supervloervernis Polyvine 1 L.

€ 23,95

Sneldrogende, geurloze, heldere en zeer sterke vernis met een zijdeglans uitstraling. (Een matte uitstraling kan worden bereikt door als laatste laag de heel matte Natuurvloervernis   te gebruiken).
+
Super Vloervernis van Polyvine, voor het slijtvast maken van vloeren, trappen of andere oppervlaktes waar een sterke beschermlaag is gewenst. De vernis vergeelt niet, ook niet na langere tijd. Voor een vloer of een trap is het, nog meer dan bij een meubel, van belang dat je die niet regelmatig opnieuw hoeft te schilderen of bij te werken. Vandaar het advies om die gelijk goed af te werken: anders slijt het veel te snel, en is het ook niet vlek-bestendig of goed schoon te maken.

Optimale bescherming met Supervloervernis

Voor een optimale bescherming van een vloer die intensief gebruikt wordt, maar toch een mat uiterlijk moet krijgen, is het raadzaam om als eerste laag vernis de Supervloervernis van Polyvine aan te brengen en als volgende laag de Vloervernis heel mat. De Supervloervernis is nog slijtvaster dan de Vloervernis heel mat, maar is licht glanzend (zijdeglans). De Natuurvloervernis als laatste laag brengt het matte karakter weer terug.

  • Rendement: 10-20 m2 per liter (afhankelijk van de porositeit van het te behandelen oppervlak)
  • Stofdroog: Na enkele minuten Droog en overschilderbaar: Na 1 tot 2 uur
  • Uitharding: Na 16 uur bij kamertemperatuur en gewone luchtvochtigheid
  • Glansgraad: Zijdeglans (Een matte uitstraling kan worden bereikt door als laatste laag extra matte vernis te gebruiken)
  • Mens en milieu: De vernis is geurloos, en ongevaarlijk
  • Schoonmaken: Met water en zeep

Related products

Customers also bought

Info