Etsinkt Caligo Safe Wash 150ml, SELECTEER AUB DE JUISTE KLEUR! (Langere levertijd van meer dan een week is mogelijk)

Maak uw etspapier vochtig door steeds een droog en een nat papier op elkaar te leggen en dan daar bovenop een zwaar voorwerp als een plaat of boek. De pers zeer langzaam gebruiken bij het afdrukken tegen inkt bestanddeel migratie!

Etsinkt Aqua Wash 60ml, alle series SELECTEER AUB DE JUISTE KLEUR. Superhandige etsinkten die je ook met water een zeep kunt schoonmaken. Deze inkten functioneren goed als inaglio (sterk in fijnzinnige reliëfs) inkten en natuurlijk als lijnetsinkten. Wel is het verstandig de kleur net iets donkerderte nemen dan gewnenst omdat deze bij droging iets aan toon mist.

€ 22,95
CR-BKCN1943
50 artikel(en)
+
Etsinkt Aqua Wash 150ml, alle series SELECTEER AUB DE JUISTE KLEUR. Superhandige etsinkten, met een prachtig kleurengamma, die je ook met water een zeep kunt schoonmaken. Deze inkten functioneren goed als inaglio (sterk in fijnzinnige reliëfs) inkten en natuurlijk als lijnetsinkten. Wel is het verstandig de kleur net iets donkerder te nemen dan gewenst omdat deze bij droging bij de heel donkere kleuren iets aan toon inlevert.