Gold size, Annie Sloan 100 ml

Price in points: 30 points
Reward points: 1 point
1 item(s)
V011

€ 14,95

Speciale lijm van Annie Sloan voor het plakken van bladmetaal. Niet alleen voor goudkleur, maar ook voor de zilver- en koper.
+
Gold size van Annie Sloan is een speciale lijm op waterbasis voor het plakken van bladmetaal. De Gold size zorgt voor een egale dunne lijmlaag die goed hecht aan het bladmetaal en transparant opdroogt. De Gold size trekt niet door het metaal heen, zodat de glans behouden blijft. Bij het werken ermee kan je je het beste voorstellen dat het verf is: waar de lijm zit, zal het bladmetaal straks hechten. De Goldsize breng je met een kwast aan in een dunne laag. Na ongeveer 10 minuten is de lijmlaag voldoende droog om het bladmetaal te plakken. Omdat de velletjes bladmetaal dun zijn, speelt de kleur van de ondergrond waar je het bladmetaal op wil aanbrengen een rol in het uiteindelijke resultaat.
  • Een rode ondergrond geeft meer warmte en diepte aan een goudkleurig metaal. De Primer Red van Annie Sloan benadert de traditionele ondergrondkleur voor echt bladgoud, en ook Burgundy geeft mooie resultaten.
  • Zilver bladmetaal is gebaat bij een donkere ondergrond. Een krijtverf kleur zoals Napoleon Blue of  Graphite doet het goed.
  • Voor koper is de kleur Florence een mooie groene ondergrond.

Info