Metallic glittervernis regenboog Polyvine

Prijs in punten: 14 punten
Spaarpunten: 1 punt
5 artikel(en)
012

€ 6,85

Metallic glittervernis van Polyvine: voor een sprankelende glitterlaag op bijvoorbeeld meubels, ornamenten, muren, plafond en lijsten.
+

Een nieuwkomer in het assortiment van Polyvine is de metallic glittervernis, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Een transparante vernis op waterbasis dat makkelijk aan te brengen is over de krijtverf. De vernis is afwasbaar, sneldrogend en geschikt voor binnen en buiten. Voor een sprankelende glitterlaag op bijvoorbeeld meubels, ornamenten, muren, plafond en lijsten. De vernis kan, naast krijtverf, worden aangebracht op muurverf, acrylverf, papier, stof en andere poreuze oppervlakken.

Metallic glittervernis regenboog

  • Rendement: ongeveer 8 m2 per liter
  • Stofdroog: 1 tot 2 uur
  • Uitgehard: 5 tot 7 dagen
  • Glansgraad: minimale glans
  • Mens en milieu: vernis is op waterbasis

Aanbrengen

Meng de verf goed en zorg dat de ondergrond schoon en stofvrij is. Onze ervaring leert dat de vernis het beste kan worden aangebracht met een rollertje. Rol de vernis met een lichte druk uit en zorg daarbij dat de glitters goed en gelijkmatig verdeeld worden. Bij het opbrengen is het melkachtig wit, maar het droogt op tot een licht glanzende laag waarin de glitters goed tot hun recht komen. Door meerdere laagjes aan te brengen kun je het glittereffect vergroten.

Info