Metallic glitter poeder, Polyvine,75 gram/ 75ml, voldoende voor ongeveer 2,5 liter vernis of verf. SELECTEER DE JUISTE KLEUR AUB!

€ 19,95
PV-50307770024**
9 artikel(en)
+

Sprankelend in het assortiment van Polyvine is de metallic glitterpoeders, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Meng ze door een transparante vernis op waterbasis die makkelijk aan te brengen is over bijvoorbeeld acryl- of krijtverf. De vernis is dan afwasbaar, sneldrogend. Voor een sprankelende glitterlaag op bijvoorbeeld meubels, ornamenten, muren, plafond en lijsten. De vernis kan, naast krijtverf, worden aangebracht op muurverf, acrylverf, papier, stof en andere poreuze oppervlakken.

Metallic glitterpoeder goud/zilver/koper

  • Mens en milieu: vernis is op waterbasis

Aanbrengen

Meng de glitterpoeder wat langer door de vernis of verf en zorg dat de ondergrond schoon en stofvrij is. Onze ervaring leert dat vernis het beste kan worden aangebracht met een rollertje. Rol de vernis met een lichte druk uit en zorg daarbij dat de glitters goed en gelijkmatig verdeeld worden. Bij het opbrengen van vernis kan een melkachtig wit wat dof lijken, maar het droogt op tot een licht glanzende laag waarin de glitters goed tot hun recht komen. Door meerdere dunne laagjes aan te brengen kun je het glittereffect vergroten.