Wax Mini 120 ml Annie Sloan

€ 9,95
88 artikel(en)
+
  • View all variations as list

Boenwas Mini van Annie Sloan: alle kleuren boenwas in een kleine verpakking, Clear, Dark, Black, White. Dat mini valt best mee, de blikjes bevatten 120 ml wax, waarmee je meestal genoeg hebt om de boenwas uit te proberen op een tafeltje of stoel.

De Soft Wax Clear is een heldere boenwas die volkomen transparant opdroogt, en je meubels of muur na het schilderen met de Chalk Paint beschermt en waterafstotend maakt. De kleur van de Chalk Paint wordt ook intensiever en oogt voller. Aanbrengen van de boenwas kan met een schone niet pluizende doek, de boenwasdoekjes, of voor een mooie egale dunne laag boenwas de waxbrush. De wax brush is door Annie Sloan ontwikkeld speciaal ontwikkeld om eenvoudig een egale dunne laag boenwas aan te brengen. Wij wrijven de laag boenwas na een nacht drogen met een schone doek uit, waarna het meubel prettig aanvoelt en zacht oogt. De Dark wax is bedoeld om je schilderwerk meer levendigheid te geven of te verouderen. Met de mini verpakking kan je dat uitproberen.

Voordat je aan het werk gaat met de donkere was, Soft Wax Dark, is het echt aan te raden om je meubel eerst in de clear wax te zetten. Dan kan je namelijk wat gerichter werken, en trekt de donkere kleur van de Dark wax niet gelijk in je met krijtverf geschilderde oppervlak. Een teveel aan donkere was kan je gemakkelijker uitwrijven en (plaatselijk)verminderen.

Met de Soft Wax White kun je over je schilderwerk een prachtige transparante witte laag aanbrengen, een whitewash. Vooraf wel eerst een laag heldere boenwas aanbrengen.

De Soft Wax Black tenslotte is heel geschikt voor verouderen of om je meubels een industriele look te geven.