Wall Paint Paris Grey

13 artikel(en)
10
-9%

€ 9,95

Adviesprijs: € 10,95

Wall Paint Annie Sloan Paris Greyis de perfecte aanvulling op de Chalk Paint: Speciaal bedoeld voor de muren van keukens, badkamers, hallen en trappen. Die muren waar de kans op vlekken en beschadigingen groot is, en die je regelmatig nat wil kunnen afnemen.

Wall Paint is sterk, kan tegen een stootje, is afwasbaar en zelfs schrobbaar.

+

Wall Paint Paris Grey

Wall Paint is de perfecte aanvulling op Chalk Paint voor die muren die in het dagelijkse gebruik veel te lijden hebben en nat schoongemaakt moeten kunnen worden.

  • Wall Paint Paris Grey van Annie Sloan vergt weinig voorbereiding, is gemakkelijk in het gebruik en droogt snel.
  • Wall Paint is goed bestand tegen stoten, is afwasbaar en zelfs te boenen.
  • De dekking is ongeveer 14,5 m2 per liter; met  een bus van 2,5 liter geef je al gauw een muur van 36 m2 een totaal nieuwe look.
  • Wall Paint is rijk aan hoogwaardige pigmenten, zodat het goed dekt en een volle kleur geeft.
  • Je kan het zowel met een kwast als met een roller aanbrengen.
  • De Wall Paint is mooi mat, zonder glans erin.
  • Geen gedoe, geen spetters: gewoon de muren en plafonds in je huis mooi maken met Wall Paint.
  • Chalk Paint, de krijtverf van Annie Sloan, blijven wij gebruiken voor meubels natuurlijk (!) en muren van woonkamer en slaapkamers: daar waar er weinig kans is op vlekken en beschadigingen door het dagelijks gebruik.
  • Wall Paint Annie Sloan is verkrijgbaar in blikken van 2,5 liter en potjes van 100 ml.
  • De muurverf is op waterbasis, lood-vrij en is praktisch geurloos.

De kleur Paris Grey:

Wall Paint Paris Grey: Een zachte en vriendelijke kleur grijs, geïnspireerd op Franse en Zweedse interieurs.

Met 1 liter Wall Paint kan je 14,5 m² schilderen. Een bus van 2,5 liter is zo genoeg voor 36 m² . De dekking is natuurlijk afhankelijk van de soort muur, en hoe je de verf aanbrengt. Voor nieuwe muren is het vaak raadzaam om eerst een voorstrijkmiddel te gebruiken om de zuiging van de muur te verminderen. Ook geschikt voor kinderkamers. Wall Paint is een verf op waterbasis en brandt niet. Het is vellig om te gebruiken op plaatsen die heet worden zoals rondom een schouw, verwarming of een haard. Het heeft geen brandvertragende eigenschappen.

Voor aanvang: zorg dat het te schilderen oppervlak goed schoon en vetvrij is. Eventueel reinigen met St. Marc-ontvetter en goed laten drogen. Voor het gebruik de verf goed omroeren.

Droogtijd: ongeveer 40 minuten.

Kwasten en rollers: Direct na gebruik uitwassen met warm water en zachte zeep. Tussentijds, als je de kwast of roller even niet gebruikt, deze in plastic wikkelen of in water zetten, om het uitharden van de Wall paint op je op die kwast of roller te voorkomen.

Bewaren: Gesloten blikken verf blijven jaren goed. Geopende blikken extra dicht maken met bv. breed plakband ivm uitdrogen.

Info