KWASTEN & ROLLERS

Kwasten en rollers

Van goed materiaal heb je meer plezier dan je ooit zous denken. Het is de moeite waard om er aan te denken. Krijtverf, zoals Chalk Paint, schilder je met een kwast, zodat de verfstreepje enigszins zichtbaar blijven en je een levendig oppervlak maakt.
Rollers of de Wall Paint kwast gebruik je voor de Wall Paint: die trekt zichzelf glad zonder zichtbare verfstreepjes.
Dikke kwasten zoals de ovale kwasten van Annie werken snel met een mooi en levendig resultaat. Voor het waxen zijn wij totaal fan van de wax-kwasten.
Daarmee breng je de wax mooi egaal op in elke hoek of rand en op grote oppervlaktes.

De ovale kwast van Annie Sloan neemt veel verf op, werkt snel, en brengt zonder extra moeite reliëf en levendigheid in het schilderwerk. Een spalter gebruik je voor kleinere oppervlaktes en voor een iets gladder uiterlijk. De blauwe platte kwast gebruik je als je een glad oppervlak wil hebben voor een moderne look. De Chalk Paint verdun je dan vooraf iets meer. Blokkwasten zijn bedoeld voor muren. Voor Wall Paint wordt je blij van de Wall Paint brushes. De velours-rollers werken fijn en snel met Wall Paint op een gladde muur. Schuimrollers gebruik je voor sjablonen. Voor de finishing touch van een klein (goud of zilver-) randje en voor details gebruik je het beste een zachtharig penseel.