Annie Sloan Kleurenkaart

Price in points: 99 points
801 item(s)
AS-kleurenkaart-chalkpaint
-17%

€ 4,95

List price: € 5,95
Kleurenkaart van Annie Sloan Chalk Paint, waarmee je de kleuren thuis rustig kunt beoordelen en uitzoeken.
+

De Annie Sloan Chalk Paint kleurenkaart geeft alle verkrijgbare kleuren weer en is een handig hulpmiddel bij het uitzoeken van de Chalk Paint. Bij elke kleur staat beschreven waar Annie Sloan haar inspiratie vond en vaak ook met welke palet aan kleuren of stijlen de kleur van de verf goed combineert.
De kleuren die er op staan zijn natuurlijk gemaakt met de echte verf. Op de kaart zijn ze er op gespoten, bij het schilderen worden de kleuren vaak net iets levendiger. Bij de desbetreffende kleur in de webshop vind je een meer uitgebreide beschrijving en inspiratiefoto's.

Het palet van de kleurenkaart geeft al aan dat de kleuren onderling goed combineren. Door de kleuren te mengen wordt het scala aan kleuren nog groter.

Annie Sloan krijtverf is een ademende, wat poreuze verf. Meubels worden daarom vaak voorzien van een laag wax, boenwas of (matte) vernis, zodat het meubel waterafstotend wordt en beter bestand tegen slijten. Muren van de woon- of slaapkamer laten wij ongemoeid vanwege die mooie matte uitstraling.

Tuinmeubels die met krijtverf zijn geschilderd, worden niet gewaxed of gevernist.

Related products

Info