CHALK PAINT ™ | KRIJTVERF

Annie Sloan Chalk Paint ™: schilderen in drie stappen

1. Kies je kleur & Stijl

2. Verven!

3. Afwerken

  • Schuren en gronden niet nodig!
  • Droog in minder dan een uur...
  • Hecht op vrijwel elke ondergrond, ook op meubels die al in de was zijn gezet;
  • Toepasbaar op muren, vloeren, meubels, glas, keramiek en zelfs metaal;
  • Chalkpaint™ is milieuvriendelijk, op waterbasis en vrijwel reukloos;
  • Door te mengen krijg je een eindeloze kleur-variatie;
  • Gemakkelijk door te schuren of te patineren voor een vintage-look;
  • Met verdunde Chalk Paint maak je eenvoudig een colorwash;
  • Met 3 lagen Chalk Paint maak je een schoolbord in elke kleur;
€ 7,50  
37 item(s)

Een zacht roze die net iets helderder van kleur is dan het bekende oud-roze. Het heeft de aantrekkelijkheid van een bloeiende roze roos, zonder dat de kleur te zoet of onnatuurlijk is.

Bij Antoinette staat Old White perfect, maar ook Duck Egg Blue, Louis Blue, Old Violet, Coco en Olive.


€ 7,50  
98 item(s)
De Henrietta is een complexe donkerroze kleur die heel iets naar lila neigt. Lichter gemaakt met Old White wordt het interessante kleur die toch niet te zoet is. Hier en daar op een meubel een klein beetje donkere wax geeft het wat meer diepte. Een verrassende combinatie is die met Provence, bijvoorbeeld voor een randje of de binnenkant van een lade. De Henrietta wordt daarmee sprekender.  Een meer klassieke combinatie is de Country Grey en de French Linen.

€ 7,50  
8 item(s)
Arles is een warm gele kleur, die niet voor niets die naam draagt: In de buurt van Arles, in Zuid Frankrijk, zijn beroemde okerbergen waar natuurlijke gele tot oranje en bruine pigmenten worden gewonnen. Mooi te combineren met de antiekwas van Annie Sloan. Hierdoor wordt de kleur Arles dieper en voller, als een echte donkere oker. Arles gemengd met old White geeft een scala aan zachte gele, romige aardetinten.

€ 7,50  
98 item(s)
Een zacht lila, licht aubergine kleur. Emile combineert goed met Paloma, Henrietta en Paris Grey bijvoorbeeld.

€ 7,50  
95 item(s)
Een mooie, warme grijze tint waar een zweem van paars in zit. De kleur gaat goed samen met  French Linen en Aubusson Blue.

€ 7,50  
97 item(s)
Een verrassende kleur: zachtbruin zonder dat het saai wordt! Een warme tint met toch iets grijs er doorheen. Coco doet het altijd goed in combinatie met of naast Provence, Duck Egg Blue, Versailles en Emperor’s Silk.

€ 7,50  
90 item(s)

De prachtige natuurlijke grijze kleur van oud linnen; een grijs waar wat bruin doorheen zit. Een stijlvolle kleur die heel goed samen gaat met Original voor een iets warmere uitstraling, met Old White wordt het juist wat stoerder.

De French Linen naast Louis Blue geeft een verfijnd effect, met heldere kleuren zoals Provence, Emile en Emperor’s Silk wordt het een feest zonder dat het al te bont wordt.


€ 7,50  
97 item(s)
De kleur Provence is geïnspireerd op de blauwgroene luiken in het zuiden van Frankrijk. Provence heeft licht nodig en heldere kleuren voor een mediterrane uitstraling. Andere kleuren die met Provence gecombineerd kunnen worden, moeten dezelfde frisheid en sterkte hebben. Maar natuurlijk staat de Provence ook prima bij de witte kleuren.

€ 7,50  
98 item(s)
Een zachte groentint die zich goed plaatst naast andere kleuren. Met Louis Blue, Henrietta, Cream of Old White krijg je de sfeer van het Franse hof van Versaille. Maar met Provence, Duck Egg Blue en French Linen wordt het een interessante moderne kleur.

€ 7,50  
94 item(s)
De kleur Pure White is perfect voor een modern interieur. Dit koele, heldere wit geeft een mooi sterk contrast met heldere kleuren. Het is de witste kleur van de drie witten; het benadert het veelgebruikte Ral nummer 9010.

€ 7,50  
98 item(s)
De Original is een iets warmere kleur wit. Denk aan het wit van oude geverfde meubels.  Gecombineerd met Duck Egg Blue of Antoinette geeft het een delicate, elegante Franse look.

€ 7,50  
Graphite is goed te zien als antraciet, de kleur van steenkool: Net niet helemaal diepzwart, waardoor de kleur niet hard over komt. In de kleur zitten wat blauwe en bruine ondertonen. Wordt de Graphite in de Clear Wax gezet, dan wordt het een prachtig zwart van donkere leisteen. Met Black Wax wordt de kleur nog intenser zwart.
1 2 3 4