St Marc ontvetter (op basis van natuurlijke dennenhars, biologisch afbreekbaar)

€ 7,25
H001
26 artikel(en)
+
St Marc ontvetter is zeer geschikt voor het schoonmaken en ontvetten van meubels, voordat je met Chalk Paint dat meubel mooi gaat maken. Het ruikt super lekker en doet z'n werk beter dan ammonia. Kortom: onze favoriet. St Marc is op basis van natuurlijke dennehars en bovendien totaal milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.
Gebruik St. marc direct op een vochtige spons voor specifiek vette plekken zoals in keukens e.d. of doe drie doppen vol op een liter warm water voor grotere oppervlakken zoals te ontvetten werk voor krijtverf. Afspoelen naderhand hoeft dan niet persee. Voor vloeren wordt 2-3 doppen op vijfliter water geadviseerd. Naspoelen is dan zeker niet nodig.
St Marc ruikte super lekker en deze natuurlijke ontvetter is zeer geschikt voor het schoonmaken en ontvetten van meubels, voordat je dat met Chalk Paint dat meubel gaat schilderen. Het doet z'n werk beter dan ammonia en slaat neit op de keel. Kortom: onze favoriet. St Marc is op basis van natuurlijke dennehars is super zuinig en bovendien totaal milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Vergelijkbare producten