Annie Sloan Wall Paint™ en Satin Paint™ Kleurenkaart

Adviesprijs: € 5,95
€ 2,95
U bespaart: € 3,00 (50%)
AS-kleurenkaart-wallpaint
974 artikel(en)
+
Vraag stellen

De Annie Sloan kleurenkaart is een handig hulpmiddel voor het uitzoeken van de kleur krijtverf. De kleuren op de kaart zijn de echte kleuren verf, en dus heb je geen last van afwijkingen van drukwerk of je beeldscherm. Het kost echt heel wat inspanning om zo'n goede kleurkaart te maken, maar we sponsoren de kostprijs graag, omdat we willen laten voelen hoe goed de kleurfilosofie van Annie Sloan op het gebied van kleur is en hoe mooi de kleuren zijn.

Van de Wall Paint™ staat op anniesloan.com beschreven waar Annie Sloan haar inspiratie vond, en vaak ook met welke palet aan kleuren of stijlen de kleur van de verf goed combineert. De kleuren die er op staan zijn natuurlijk gemaakt met de echte krijtverf. Op de kaart zijn ze er op gespoten, bij het schilderen worden de kleuren vaak net iets levendiger. Bij de desbetreffende kleur in de webshop vind je een meer uitgebreide beschrijving en inspiratiefoto's.

Het palet van de kleurenkaart geeft al aan dat de kleuren onderling goed combineren. Door de kleuren onderling te mengen wordt het scala aan kleuren nog groter.

Annie Sloan Wall Paint/ muurverf is een ademende verf. Door het hoge krijtaandeel is het zeer milieuvriendelijk. Via watergedragen toevoegingen is het nu ook schrobvast. Muren en plafonds van de woon- of slaapkamer laten wij in het algemeen ongemoeid vanwege die mooie matte uitstraling. Een wand in de keuken of badkamer die intensief gebruikt wordt kan nog steeds extra versterkt worden met een wax/ bijenwas of laquer/ vernis.

Tuinmeubels die met krijtverf zijn geschilderd, worden vaak niet gewaxed of gevernist en slijten op een mooie natuurlijke wijze langzaam af. Er bestaat wel een speciale wood varnish die het meubilair nog beter tegen de buitenomstandigheden beschermd.

Op de achterkant van de kleurenkaart staan een paar tips voor combinaties van kleuren die het in het algemeen goed doen.
Door een Wall Paint wand, een Satin Paint kozijn en een Chalk Paint meubel van verschillende krijtverfkleuren te combineren krijgt uw interieur een warm ademend gevoel. Milieu vriendelijk, maar met precies de juiste kleuren en bescherming die past bij het gebruik.

Similar products

Besparing 50%
€ 5,95 € 2,95
€ 29,95
Maat: large, small
€ 32,00
inhoud: 1 L., 500 ml

At the same price!

Annie Sloan Kleurenkaart
AS-kleurenkaart-chalkpaint
€ 5,95 € 2,95