Agenda

Half-painted

Datum: 15-09-2019
Tijd: 14:00 - 16:00

Oude meubels opknappen is van toen en van nu. Met een beetje handigheid tover je je een geliefd tafeltje of leuke afdankertjes, die je ergens goedkoop op de kop kunt tikken, om in ware pronkstukken die zo weer jaren mee kunnen. Als je weet hoe je oude meubels moet opknappen, kan je in een paar uur een meubelstuk een volledige transformatie geven.


Decoratieve verftechnieken Annie Sloan

Datum: 28-09-2019
Tijd: 13:30 - 16:30

Wil je de vele mogelijkheden van de krijtverf van Annie Sloan ontdekken? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Je leert verschillende technieken die je dan thuis kan toepassen op je meubels.


Special Meubel Make-over

Datum: 06-10-2019
Tijd: 10:30 - 16:00

Heb je al tijd een meubel staan waarbij je telkens denkt: ik wil hem niet wegdoen, maar zo vind ik hem ook niet leuk. Dan is de Meubel Make-over iets voor jou. 's Morgens kom je met je meubel bij ons in het atelier en aan het eind van de dag neem je hem helemaal opgepimpt weer mee naar huis. Onder deskundige leiding kies je kleur en stijl en ga je aan de slag. Heb je hulp of uitleg nodig, dan staan wij voor je klaar. Tussen de middag lunchen we bij restaurant Nr. 11 en natuurlijk staat in het atelier ook wat lekkers en drinken klaar.