Annie Sloan Probeerkist

Prijs in punten: 64 punten
Spaarpunten: 3 punten
7 artikel(en)
-7%

€ 32,00

Adviesprijs: € 34,50
Complete probeerkist met Annie Sloan-producten, voor jezelf of als cadeau! Kies je kleuren Chalk Paint, en ga aan de slag!
Ambachtelijk gemaakte houten kist, gevuld met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met de producten van Annie Sloan. De set is ook zonder kist verkrijgbaar. Complete probeerkist met Annie Sloan-producten, voor jezelf of als cadeau! Kies je kleuren Chalk Paint, en ga aan de slag!
+
Met deze complete probeerkist met Annie Sloan-producten kun je echt gelijk aan het werk! Om te kijken of het wat voor je is, of om iemand blij mee te maken. De set bestaat uit een ambachtelijk gemaakte houten kist, gevuld met alles wat je nodig hebt. De kist tover je met Chalk Paint en Wax (boenwas) om tot een sieraad op je tafel, en je ervaart gelijk alles over het werken met Chalkpaint van Annie Sloan.

Probeerkist

Het volledige pakket bestaat uit: - Stevige houten kist, met voorgeboorde gaten - Originele kleurenkaart Chalk Paint, de krijtverf van Annie Sloan - 2 kleuren krijtverf, 100 ml - 2 verfhoutjes - fijne spalter (platte kwast) van 40 mm - schuursponsje extra fijn - 120 ml. heldere boenwas, Clearwax van Annie Sloan - 120 ml. donkere boenwas, Darkwax van Annie Sloan - praktische informatie over het werken met Chalkpaint De set is ook verkrijgbaar zonder houten kist.

Accessoires

Gerelateerde producten

Andere Droom producten

Info

Sjablonen