Workshops

Hens Odinot Droom en Daad Deventer

Je eigen wereld creëren met krijtverf en meer…

Na 10 jaar ben ik nog steeds blij als ik mijn atelier in Deventer binnenloop; groot en licht met voldoende plaats om er zelf te werken én om er workshops, cursussen en demonstraties met Chalk Paint van Annie Sloan te geven.

Kennis en ervaring deel ik graag. Ik vind het altijd weer leuk om van alles te vertellen en te laten zien hoe je mooie effecten bereikt met de producten die ik in de winkel aanbiedt. Het belangrijkste, en waar je het meeste van leert, is natuurlijk dat je zelf aan de slag gaat! Daarvoor hebben we altijd houten voorwerpen klaar liggen waar je de technieken, kleuren en effecten op kan uitproberen. Dat kistje of meubeltje neem je natuurlijk mee naar huis.

 

Atelier-werk-dag

Locatie: Atelier Droom & Daad

Wil je voor grote of bijzondere projecten eerst onder begeleiding meer ervaring opdoen? Dan is onze Atelier-werk-dag (van 11 tot 17 uur) iets voor jou!

Decoratieve verftechnieken (Annie Sloan) I

Locatie: Atelier Droom & Daad

Levendige workshop waarin je veel technieken leert om met krijtverf van Annie Sloan prachtige resultaten te bereiken. Technieken: waxen, doorschuren en verouderen, dry-brush en colorwash.

Decoratieve verftechnieken (Annie Sloan) II

Locatie: Atelier Droom & Daad

Hard werken, maar je leert veel over de meer bijzondere schildertechnieken. Een goede aanvulling op de basisworkshop Annie Sloan I.

Extra: Kerstworkshop

Locatie: Atelier Droom & Daad

De workshop 'Roestborden maken' hebben we, speciaal voor kerst, opgepimpt tot 'Kerstroestborden maken'. Leuk en makkelijk om te doen: van een mdf-bord maak je met verschillende technieken een prachtig en bedrieglijk echt roestbord met daarop de afbeelding van een kerstster, -boom of -engel.

Hippe chippy look

Locatie: Atelier Droom & Daad

Afgebladderde verf in vrolijke mediterrane kleuren. Hoe maak je zo'n mooi verweerd effect?

Vrijgezellen party

Locatie: Atelier Droom & Daad

Samen met de bruid een verrassende en creative workshop doen.