Lookbook

Kleurrijk pallet aan stoelen voor Fooddock in Deventer
Christa nam haar hele huiskamer onder handen met Chalk Paint van Annie Sloan. Voor deze televisiekast gebruikte ze Paris Grey.
Colorwash Chalk Paint Annie Sloan. Paris Grey en Old White op French Linen
De buffetkast van Evalina opgeknapt met krijtverf Old White en Soft Wax Clear heldere boenwas.
De opengevallen naad in de zitting gewoon zo gelaten en de kruk met Annie Sloan Olive geschilderd. Daarna de rode slijtplekken gemaakt met kleine beetjes Emperor’s Silk
Duck Egg Blue werd als hoofdkleur gebruikt voor deze prachtige kast!
Een oude teak-houten tuinbank werd door Afke opgefleurd met Greek Blue met Provence en Florence en Napoleontic Blue
English Yellow aan de binnenkant van een kast maakt het zonnig en licht
Greek Blue krijtverf op een oude kast die is gemaakt van oude pakkisten uit Indonesië
Janine verfde haar kast in Old White Daarna is de hele kast in de wax gezet.
Kale oude meubels weer warm donker maken maar de houtnerven zichtbaar laten blijven? Ons advies is dan een combinatie van verniswas Grijs en Notelaar van Polyvine te gebruiken en geen verdunde krijtverf.
"Kan Chalk Paint op riet?" is een vraag die ons regelmatig wordt gesteld. Ja natuurlijk! Zie deze vissen die wij als voorbeeld in de winkel hebben hangen.
Loes haar kast geschilderd met Graphite van Annie Sloan!
Met de kleur Provence is een ouderwets eiken kastje totaal veranderd. En dan zijn de leuke knopjes natuurlijk een supergave finishing touch!
Met Old White, een mooi sjabloon en een craquele-medium werd dit oude tafeltje een prachtige blikvanger!
Met Provence en Old White werd het oude eiken tafeltje van Ineke lekker hip en toch niet te opvallend. De randen heeft ze met wat metaalpoeder kleur brons fijntjes geaccentueerd. Top gedaan!
Om te laten zien hoe mooi het effect van metaalpoeder kan zijn hebben we de helft van een fotolijstje met zilverpoeder bewerktAls basiskleur gebruikten we French Linen van Annie Sloan
Van een donkere teakhouten kast creëerde Jacqueline een prachtig plaatje: up to date, licht en vriendelijk
Oude meidenkast in de krijtverf kleur Provence geschilderd
Uit het archief: een oude ladenkast werd prachtig opgeknapt met Napoleonic Blue. Het zwart is origineel. Het houtsnijwerk werd afgewerkt met een goudkleurige metaalpoeder.
Wall Paint Graphite. Super effect van zowel chique als industrieel!
Wat een plaatje werd deze kinderstoel nadat een van onze cursisten er enthousiast mee aan de slag ging!
Dit was ooit een ouderwetse grenen boekenkast. Voor de buitenkant werd Pure van Annie Sloan gebruikt. De binnenkant is geschilderd in de kleur Burgundy.
Muurschildering in Antibes Green als basiskleur, en houtnerven in Verniswas Gouden Den. De letters zijn van koper bladmetaal.
Leisteen gemaakt van krijtverf.
Tegelvloer in zwart wit
Paris Grey met witte houtnerf
Kleurrijk pallet aan stoelen voor Fooddock in Deventer

Kleurrijke borrelhoek

 

Van Fooddock te Deventer kregen wij de opdracht om de borrelhoek in hun pakhuis kleur te geven met onze decoratieve verftechnieken. Op de afbeelding is het eindresultaat te zien dat wij gerealiseerd hebben met Chalk Paint van Annie Sloan, verniswas van Polyvine, bladmetaal en zelf gemaakte sjablonen.

Wil je thuis of op de zaak ook zo'n gezellige en kleurrijke hoek realiseren? Bestel de nodige producten op deze pagina en ga creatief aan de slag!